Zoeken naar nederlandse cosmetica merken

nederlandse cosmetica merken
Nederlandse Cosmetica Vereniging: Home.
De Nederlandse Cosmetica Vereniging is de brancheorganisatie van fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica. Cosmetica zijn producten voor de dagelijkse verzorging, zoals tandpasta, shampoo, scheerschuim en parfum. De NCV vertegenwoordigt en behartigt de collectieve belangen van de Nederlandse cosmetica-industrie via beleidsontwikkeling, lobby en overleg met relevante partijen.
wasmachines
Lavera Natuurlijke verzorging en cosmetica.
Laverana GmbH Co.KG produceert al meer dan 25 jaar natuurlijke cosmetica die voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Elk product wordt zelf ontwikkeld, geproduceerd en wereldwijd verscheept naar zon 40 landen. lavera is het merk van Laverana dat staat voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica.
citizen horloge
Natuurlijk met een Nederlands cosmeticamerk! Beautyspot.nl.
Lumineus staat voor hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten uit Nederland met korte communicatielijnen, dus geen ingewikkelde distributiekanalen. Lumineus is het eerste Nederlandse merk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie. Rijstkiemolie heeft vele goede eigenschappen voor voeding en dus ook voor huidverzorging.
tattoo
Nederlandse dierproefvrije cosmetica lijst.
Your guide to a cruelty-free happy life. Nederlandse dierproefvrije cosmetica lijst. Op deze pagina vind je een handige lijst met dierproefvrije cosmeticamerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. Onder cosmetica valt alle persoonlijke verzorging, zoals make-up, gezichts, haar en lichaamsverzorging. Alle merken op deze lijst zijn dierproefvrij en bieden tevens een of meerdere vegan opties aan.
Hier zijn alle make-up merken in Nederland verkrijgbaar Make Me Blush.
Hier zijn alle make-up merken in Nederland verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn er zo enorm veel make-up merken beschikbaar, maar waar zijn deze nou allemaal te koop? In dit artikel heb ik alle make-up merken op een rij gezet met daarbij een omschrijving waar het verkrijgbaar is.
Koop uw cosmetica online bij Het CosmeticaHuis.
Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd het gewenste effect bereikt als u de juiste cosmetica online kiest. Ook bij specifieke huidproblemen zoals acné, eczeem, pigmentatie, verbranding of huidirritatie koopt u uw cosmetica online bij Het Cosmeticahuis. Alle producten zijn afkomstig van gerenommeerde merken en dermatologisch getest.
18 Mooimaakmerken van Nederlandse bodem.
18 Mooimaakmerken van Nederlandse bodem. Van Hannah tot Jetske en van Ellis tot Sara. By Maroesja de Ruyter. Nederland mag dan klein zijn, het aanbod mieterse beautyproducten is flink. Advertentie Lees hieronder verder. Dit Nederlandse haarmerk en. familiebedrijf draait al een tijdje mee, 94 jaar om precies te zijn.
Nederlandse Cosmetica Vereniging: Leden.
Fabrikanten, importeurs, distributeurs en merkhouders van cosmetica. Detailhandels met alleen eigen merk. Categorie A: winkelbedrijven groot en detailhandel en inkoopcombinaties, voorheen associatief participerende leden A. Categorie B: Ondernemingen actief in de technische consultancy en dienstverlening en contractlaboratoria, voorheen associatief participerende leden C.
ELHA Cosmetics BV.
Wij zijn een toonaangevende Benelux distributeur van internationale topmerken in de cosmetica en parfumindustrie. Meer luxe merken. In de spotlight. MEET GREET SALONMERKEN. Jimmy Choo Blossom Special Edition. VACATURE PR MANAGER. MEET GREET SALONMERKEN. Maak kennis met de exclusieve salonmerken van ELHA Cosmetics!
Cosmeticamerken en hun communicatie Naoki.
Dierproeven zijn namelijk al tientallen jaren verboden in Nederland toevoeging: nee dat zijn ze niet. Ik denk dat je het beste even contact op kunt nemen met de Nederlandse Cosmetica Vereniging voor wat algemene informatie over cosmetica, dan zou je deze vragen niet meer stellen. Aldus een Nederlands huidverzorgingsmerk. Mijn vragen over hun dierproevenbeleid en ingrediënten worden genegeerd want ik kan mijn antwoorden kennelijk gewoon bij de NCV vinden. Instanties zoals de NCV zijn juist de reden waarom ik cosmeticamerken apart benader om hun eigen visie te horen. Omdat niet ieder cosmeticabedrijf hetzelfde is. Omdat er ook merken zijn die zich niet aansluiten bij verenigingen.
Made in Holland.
21 maart 2012. Er zijn maar weinig make-up merken van Nederlandse bodem die het wereldwijd zo gemaakt hebben als Ellis Faas. gèèn make-up merken! Let, als je in Amsterdam langs de grachten kuiert, eens op deze opmerkelijke raamdecoratie. Dààr gebeurt het allemaal!

Contacteer ons